dimarts, 2 de setembre del 2014

LA JSC DE CALAFELL INICIA UNA CAMPANYA DE RECOLLIDA DE MATERIAL ESCOLAR



La JSC de Calafell ha iniciat una campanya de recollida de material escolar que es durà a terme fins a mitjans de setembre, coincidint amb l’inici del curs escolar.

“En aquests moments en què la crisi, sumada a l’austericidi derivat de les polítiques de CiU i PP, provoca tant de patiment i de desesperació a tantes i tantes famílies, des de la JSC volem multiplicar els nostres esforços per estar al costat i ajudar a aquells que més ho necessiten.”

La campanya impulsada per la JSC té com a objectiu donar el màxim suport a les famílies calafellenques que es troben amb greus dificultats per comprar material escolar per als seus fills com a conseqüència de l’augment de l’IVA i de les retallades de la dreta.

Segons ha explicat la primera secretària de la JSC de Calafell, Noemí Espigares, “hem parlat amb les AMPAS de les escoles i dels IES per saber quin tipus de material és el que necessiten per tal que la campanya sigui el més eficaç i útil possible.”

Un cop acabi la campanya es durà a terme el lliurament del material a les AMPAS per tal que aquestes el reparteixin a les famílies que més ho necessitin.

Cal tenir present que aquesta no és la primera campanya solidària que ha endegat la JSC de Calafell. En aquest sentit cal recordar la campanya que sota el lema “a Calafell cap nen sense joguina”, va registrar una gran participació solidària dels veïns i veïnes de Calafell. Aquella experiència ha animat ara a la JSC a impulsar aquesta nova campanya de recollida de material escolar.

Tothom que vulgui participar pot lliurar el material a l’agrupació del PSC de Calafell (al carrer Llobregat, 15, de Segur de Calafell) de dilluns a dijous de les 18h a les 20h fins al 15 de setembre.

“El material ha de ser nou o ha d’estar en bon estat. El que més ens han demandat els pares i mares són bolígrafs, folis, colors, retoladors i llapis. En qualsevol cas, totes les aportacions de material escolar seran benvingudes.”


Des de la JSC de Calafell s’ha subratllat que “campanyes com aquesta són un exemple de com una organització política juvenil d’esquerres pot impulsar accions concretes per ajudar aquells que més ho necessiten. Els joves socialistes seguirem treballant en aquest sentit.” 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada