dijous, 25 de setembre del 2014

BEGOÑA FLORIA: “ELS SOCIALISTES VOLEM L’ACORD PERQUÈ TAMBÉ VOLEM VOTAR”



El Grup Municipal Socialista ha presentat als grups de CiU i ICV una proposta alternativa per tal de poder tenir un acord de mínims el més ampli possible en favor del dret dels catalans i catalanes a poder votar.

La portaveu del GMS, Begoña Floria, ha manifestat que "els socialistes també volem votar, i seria bo un pronunciament ampli del ple de Tarragona en aquest sentit, però per fer-ho hem de poder acordar una moció on tots els grups ens puguem sentir identificats". En aquest sentit ha afegit que "des del PSC, hem fet una proposta alternativa que reflecteixi que defensem el dret dels ciutadans i ciutadanes de Catalunya en poder decidir sobre el seu futur, però amb un consulta legal i acordada."

Floria ha explicat que "amb l'embolic que hi ha hagut amb la convocatòria del ple on primer CiU i ICV el van demanar extraordinari, sense presentar cap text o acord concret, i avui a corre-cuita han hagut d'arreglar-ho, demanat que es convoqui un segon ple on si va la moció, finalment he rebut el text a les 14.44h". Un cop avaluat el text, la portaveu ha elaborat una proposta alternativa (s’adjunta la moció) que s'ha fet arribar als dos grups municipals.

"Crec que l'important és destacar que tots volem que els catalans i catalanes puguem votar sobre el nostre futur, sobre quin model territorial i de relació amb Espanya volem i fer-ho amb garanties. Seria bo que arribéssim un acord ampli deixant de banda els punts que ens diferencien", ha comentat Floria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada