divendres, 24 de febrer del 2012

MARIA JESÚS SEQUERA: “MÉS DE 20.000 TARRAGONINS HAN GAUDIT DEL PERMÍS DE PATERNITAT DES DE LA CREACIÓ D’AQUEST NOU DRET”


La senadora socialista, Maria Jesús Sequera, ha denunciat avui que “el Govern del PP ha suposat ja un canvi a pitjor en matèria dels drets de les dones que contrasta amb l’impuls a les polítiques d’igualtat que van suposar els 7 anys de Govern socialista del president Zapatero.”

Per exemplificar aquest contrast la senadora baixpenedesenca ha donat a conèixer que “des de l’entrada en vigor del permís de paternitat, un nou dret impulsat pel Govern socialista, més de 20.000 tarragonins s’han beneficiat aquesta prestació. Això també ha implicat una ajuda indirecte a les dones que abans havien d’assumir en solitari la tasca de tenir cura dels seus fills.”

Així mateix, l’executiu socialista va aprovar la llei integral contra la violència de gènere, que incorpora la condemna de presó per als maltractadors (abans d’aquesta llei el maltracta era considerat un conflicte domèstic), i la llei d’igualtat, l’ampliació del permís de maternitat i la llei de dependència (actualment paralitzada pel Govern de Mariano Rajoy).

“Tota aquesta acció de Govern està en perill per l’actuació del PP. Per exemple, el Govern de Rajoy ja ha advertit que vol eliminar la llei d’interrupció voluntària de l’embaràs fent-nos retrocedir així 30 anys enrera. Les dones no podem permetre’ns estar de braços creuats mentre el PP es dedicar a malmetre aquesta herència en pocs mesos”, ha emfatitzat Maria Jesús Sequera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada