dimecres, 22 de febrer del 2012

LA JSC DE LES COMARQUES TARRAGONINES CONDEMNA LES CARREGUES POLICIALS I DEMANA LA DIMISSIÓ DE LA DELEGADA DEL GOVERN A VALÈNCIA


La JSC de les comarques tarragonines ha denunciat aquest dimecres les carregues policials que han patit aquesta setmana els estudiants, els professors i els pares valencians que protestaven al carrer contra les retallades educatives del Govern del PP.

Segons el primer secretari de la JSC tarragonina, Alejandro Caballero, “es tracta de fets molt greus que, per desgràcia, ens evoquen a altres temps de la nostra història que semblaven feliçment superats. Entenem que les càrregues policials que s’han produït són totalment desmesurades i exigim que es depurin responsabilitats polítiques, en primer terme demanem la dimissió de la delegada del Govern a València, Paula Sánchez de León, per haver posat en perill la integritat física dels manifestants així com també el seu dret a la manifestació.”

Per a Alejandro Caballero, “el PP ha acumulat en poques setmanes un reguitzell de mesures contra els joves d’aquest país. En primer lloc va suprimir les ajudes al lloguer impulsades pel Govern socialista (la renda bàsica d’emancipació), després va qüestionar la política de beques i fa pocs dies va aprovar una reforma laboral que empitjora dels condicions de treball dels joves (si és que tenen la “sort” de trobar feina.”

“Sap el Govern del PP que l’atur juvenil s’acosta al 50%? Que un 15% dels joves no estudien, ni treballen? Que molts han de dedicar més de la meitat del seu salari mileurista a pagar el lloguer del seu habitatge? Com poden els joves tirar endavant un projecte de vida i tenir plans de futur amb un Govern que retalla i elimina les ajudes i prestacions que els ajudaven a arribar a final de mes? Amb les mesures que està aprovant sembla que el Govern del PP només vetlli pels joves que fan un MBA (Master of Business Administration), però el que potser no saben és que la immensa majoria de joves no se’l poden pagar”, ha conclòs el primer secretari de la JSC de les comarques tarragonines.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada