dilluns, 6 de febrer del 2012

FRANCESC VALLÈS: “EL CONGRÉS DE LA FEDERACIÓ DEL PSC DEL CAMP DE TARRAGONA SERÀ UN CONGRÉS D’UNITAT I DE RENOVACIÓ”


“Aquest dissabte la Federació del PSC del Camp de Tarragona durà a terme el seu cinquè congrés, un congrés que portarà com a lema “compromesos amb el Camp de Tarragona.”, així ho ha anunciat aquest matí Francesc Vallès, portaveu de la comissió gestora del PSC del Camp de Tarragona.

Segons Vallès, “els socialistes tarragonins estem determinats a aixecar el cap i a treballar plegats pels ciutadans de casa nostra. Volem guanyar en credibilitat i recuperar la confiança perduda de part de la ciutadania que ens ha deixat de votar.”

“Per aconseguir-ho volem estar al costat dels ciutadans en aquests moments de dificultats. Mentre els representants de CiU actuen amb paràlisi, com a escuders d’una acció de govern indefensable, nosaltres tenim un projecte de futur per a les comarques tarragonines.”

El cinquè congrés de la federació del PSC del Camp de Tarragona arrancarà a les 9 del matí i tindrà com a escenari la sala d’actes del col·legi de farmacèutics i advocats de Tarragona. 125 delegats representaran les agrupacions socialistes de les sis comarques del Camp de Tarragona. Els 10 delegats de la JSC de les comarques tarragonines completen la representació a aquest congrés.

“Vull remarcar que el Congrés comptarà amb la presència de Pere Navarro, primer secretari del partit, i d’Antoni Balmon, secretari d’acció política de la nova executiva del PSC. Pel que fa a la ponència política, tindrà quatre eixos de debat que se centraran en l’economia i la generació de nous llocs de treball, en els drets socials que cal preservar i en el model de partit més obert i més permeable al conjunt de la ciutadania que volem.”

“Volem un congrés d’unitat i de renovació, la nostra és una federació unida que vol articular-se entorn d’un projecte sòlid, amb una estratègia política ben definida i amb lideratges forts i que generin consens.”

A preguntes dels periodistes, Francesc Vallès ha avançat que, de moment, l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha estat la única persona que ha fet pública la seva disponibilitat a optar a la primera secretaria de la Federació. “Crec que és la persona més adequada per poder liderar la Federació del PSC del Camp de Tarragona en aquest nou període”, ha afirmat Vallès.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada