dijous, 14 de setembre del 2017

EL PSC PREGUNTA AL GOVERN SOBRE EL CALENDARI D’OBRES DE L’ESTACIÓ INTERMODAL DE REUS



El diputat del PSC al Congrés per Tarragona Joan Ruiz ha explicat avui que el grup socialista ha entrat a registre una bateria de preguntes en què s’insta al Govern del PP a definir quin calendari d’obres està previst per posar en servei l’estació intermodal d’alta velocitat de Reus.

En concret el grup socialista vol saber quines són les gestions que han impulsat tant l’Ajuntament de Reus com la Generalitat de Catalunya davant del ministeri de Foment a fi i efecte de procedir a la construcció de l’estació intermodal. Així mateix es demana explícitament si hi ha algun compromís per part del ministeri davant d’ambdues administracions per impulsar les obres i, en cas afirmatiu, quin seria el calendari establert.

En relació a aquesta qüestió Joan Ruiz ha subratllat “la importància d’aquesta estació, que ha estat paralitzada sine die pel Govern del PP des de que Rajoy va arribar a la presidència, que suposaria un pas endavant de gegant pel conjunt de les comarques tarragonines. De fet guanyaríem en tot. Guanyaríem en mobilitat, en connexions, en temps d’espera, en competitivitat del nostre teixit productiu i també ens ajudaria a disposar d’una xarxa d’infraestructures adequada a les necessitats reals dels ciutadans de les nostres comarques.”   

“També cal destacar el que aquesta estació suposaria de projecció tant pel trànsit de passatgers com per la sortida de mercaderies tant de l’aeroport de Reus com del Port de Tarragona. L’executiu de Rajoy no pot continuar abdicant de les seves responsabilitats. Les comarques tarragonines no poden seguir absents de les seves inversions i prioritats”, ha remarcat.

En el mateix sentit s’ha manifestat el portaveu socialista a l’Ajuntament de Reus Andreu Martin que ha recordat que la reivindicació d’aquesta estació “és un clam unànime de Reus. Unànime, i no exagero ni es tracta d’un símil superlatiu. Demanem la màxima celeritat en l’execució de les obres i una immediata definició de les mateixes.”

Cal recordar que les obres estan aturades i que el ministeri de Foment ha fixat la seva materialització per més endavant, sense concretar dates, ni terminis, ni partides pressupostàries.


“Els socialistes estarem amatents a aquesta qüestió i seguirem impulsant iniciatives allà on calgui demanant al Govern la prestesa i eficiència necessàries que fins ara no ha demostrat”, ha conclòs el portaveu dels socialistes reusencs.     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada