divendres, 22 de setembre del 2017

COMUNICAT DE LA COMISSIÓ EXECUTIVA DE L’AGRUPACIÓ SOCIALISTA DE TARRAGONA



Des de l’Agrupació local del Partit dels Socialistes de Catalunya a Tarragona, i davant els fets a que ens ha abocat l’aventurisme del President Puigdemont forçant al Parlament a saltar-se l’ordenament jurídic i les regles de joc democràtiques, i per altre banda, davant l’actitud irresponsable l’autisme intransigent del President Rajoy augmentant la creixent desafecció que des de la desafortunada Sentència del Tribunal Constitucional sobre l’Estatut d’Autonomia ha manifestat la societat catalana, volem transmetre:



1.     El nostre compromís actiu en la defensa de l’autogovern i les institucions polítiques catalanes, per les que tant vam lluitar i per les quals tant hem treballat per al seu desenvolupament  i bon funcionament, i que són expressió del legítim dret a l’autonomia política de la nostra nació.



2.     El nostre rebuig a aquells posicionaments polítics què ens han portat a aquest xoc de trens i que no avancen en la cerca de solucions constructives. Els socialistes continuem reclamant les vies del diàleg amb les regles democràtiques pròpies d’un Estat de dret, per tal de cercar solucions constructives i àmpliament assumibles.




3.     El més contundent suport al nostre Alcalde, en uns moments en que alguns partits volen aprofitar el moment per a guanyar allò que no van aconseguir a les urnes. Estan amagant que l’Ajuntament de Tarragona fa el mateix que el de Barcelona, i el que en cap cas ha actuat per dificultar la consulta de l'1 d’octubre. La utilització partidista que alguns estan fent en clau local d’aquest moment tant difícils diu molt poc de la seva responsabilitat i servei al país.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada