dijous, 8 d’octubre del 2015

JOAN RUIZ: “RAJOY I EL GOVERN DEL PP ES BURLEN DE TARRAGONA”






“Mariano Rajoy i el Govern del PP han passat l’última línia vermella que els faltava per transgredir. Dir que l’A-7 ja està acabada és una burla intolerable i injustificable al clam unànime de la societat tarragonina que exigeix, precisament, que el Govern de Rajoy enllesteixi els trams de l’A-7 que corresponen a la nostra demarcació”, així s’ha manifestat el diputat socialista per Tarragona Joan Ruiz que ha afegit que l’executiu del PP ha entrat ja fa temps en el terrenys faganós del despropòsit i la irrealitat.  

En concret, el diputat socialista es refereix a la nota de premsa oficial del ministeri de Foment en la què s’afirma, literalment, que “con el tramo de l’autovía A-7 de Granada se culmina completamente l’autovía A-7 que se extiende desde Cádiz hasta la frontera con Francia.”

“Aquestes irresponsables declaracions, que són mentida, suposen una burla als ciutadans de les comarques de Tarragona, en especial als ebrencs i ebrenques, que fa anys que exigeixen al Govern de Rajoy que enllesteixi els trams de l’autovia que corresponen a la nostra província. No només no ho fan sinó que afirmen que l’A-7 ja està “completada”. És que en el mapa mental del PP Tarragona no existeix? Ho sospitàvem però ara se’ns confirma.” 

Joan Ruiz ha recordat que precisament aquesta mateixa setmana el grup socialista al Congrés dels Diputats ha demanat la compareixença urgent de la ministra de Foment a fi i efecte que expliqui perquè l’A-7 roman aturada a les nostres comarques i quines accions d’urgència pensa prendre el ministeri per aturar el degoteig constants d’accidents mortals a la N-340.

“Doncs bé, la resposta (i també la resposta a les mobilitzacions dels veïns i Ajuntaments de les terres de l’Ebre) ens arriba en forma de menyspreu i de falsedat quan s’afirma que l’A-7 ja està completament enllestida. El PP viu instal·lat en el regne de la mentida. I els diputats tarragonins del PP? I el subdelegat del Govern a Tarragona? També pensen el mateix?”, s’ha preguntat el diputat tarragoní.


Davant de l’insult a la realitat que viu el territori el grup parlamentari socialista exigeix a la ministra de Foment que “demani disculpes als tarragonins i tarragonines i que, d’una vegada per totes, posi el fil a l’agulla a la greu realitat que viu la N-340 al seu pas per les nostres comarques que es tradueix en una alta sinistralitat amb conseqüències mortals una setmana sí i l’altra també. No podem continuar així!”, ha emfatitzat el diputat socialista. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada