dilluns, 28 de febrer del 2011

ELEGITS ELS ALCALDABLES DEL PSC ALS AJUNTAMENTS DE MONTBLANC, BARBERÀ DE LA CONCA, VILANOVA DE PRADES I VILAVERD


L’assemblea de l’agrupació socialista de Montblanc ha elegit als alcaldables socialistes als Ajuntaments de Montblanc, Barberà de la Conca, Vilanova de Prades i Vilaverd. L’elecció dels candidats socialistes va ser pel vot unànime de tots els afiliats i simpatitzants assistents.

A Montblanc, Pere Domènech liderarà la llista socialista. En les seves primeres declaracions com a alcaldable, Domènech ha afirmat que “el primer que necessita Montblanc és estabilitat. No ens podem permetre quatre anys més com els que hem viscut amb un equip de Govern en minoria, sense suports i, per tant, totalment inoperatiu.”

“En segon lloc, els socialistes ens comprometem a treballar per a les persones, pensant en els seus interessos i en la millora del seu dia a dia quotidià. En aquests moments de dificultats econòmiques no ens podem permetre caure ni en debats estèrils ni en grans dissenys teòrics. Primer les persones i després l’obra pública.”

Finalment, el candidat socialista ha manifestat el seu compromís amb Montblanc i els seus habitants. “Els socialistes treballarem de valent per donar solucions als problemes reals dels nostres convilatans. Nosaltres dedicarem més hores de treball i més dedicació a les nostres responsabilitats polítiques. Ha arribat l’hora del canvi a Montblanc, un canvi que només els socialistes podem garantir.”

D’altra banda l’assemblea també va elegir Ramon Ribas com a alcaldable de Barberà de la Conca, Artur Miró com a cap de llista per Vilanova de Prades i Magí Marimon com a candidat per Vilaverd.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada