dilluns, 14 de febrer del 2011

DEMOSTRACIÓ DE FORÇA DEL PSC EN LA PRESENTACIÓ DE JUDITH ALBERICH COM A CANDIDATA


Antes de Dolors Carreras, Cunit era un pueblo en blanco y negro. Ahora es un Cunit en colores. Quiero reconocer el trabajo realizado por ella y por todas las personas, militantes y concejales del PSC que se mantuvieron firmes a sus ideas, pasaron momentos difíciles y fueron tenaces en su trabajo. Gracias a ellos, hoy tenemos un Cunit de primera, con servicios de calidad”. Així va destacar la candidata, Judith Alberich, el treball dels socialistes durant 12 anys al municipi. Al llarg de la seva intervenció va repassar els projectes realitzats per acabar preguntant-se “¿Os imaginais un Cunit sin nada de todo esto? Haced un ejercicio, cerrad los ojos y pensad como sería nuestra vida sin nunguna de las cosas que os he enumerado. Hoy es impensable” va reblar.

Judith Alberich va parlar dels projecte de futur per Cunit, del “Cunit de les persones i per les persones”, afegint que “estem a punt per la segona transformació de Cunit. Estic preparada per encapçalar-la i per consolidar Cunit com a referent, encara més, arreu de Catalunya. Vull fer possible la segona transformació de Cunit”.

La candidata va advertir que és fals que tots els partits facin el mateix “sí que hay diferencias entre los partidos, y muchas. Los partidos no somos iguales. Tenemos prioridades y muy diferentes. La nuestra, las personas, la de ellos, los mercados”.

Judith Alberich va ser arropada, en l’acte de presentació com a candidata, per més de 350 persones. L’actual alcaldessa va estar acompanyada per la Ministra de Sanitat, Política Social i Igualtat, Leire Pajín, l’ex alcaldessa Dolors Carreras, el primer secretari de Tarragona, Xavier Sabaté, i diputats i senadors del PSC. En l’acte va reivindicar la seva vocació cunitenca i de treballar, “per tots els ciutadans del poble, pels de tota la vida i els nouvinguts que l’han fet”, davant les insidies que l’ha posen en dubte per no ser nascuda a Cunit. “És veritat, jo no vaig néixer a Cunit. Però el conec des que tenia un any. Cunit ha estat present sempre en la meva vida. Es verdad , yo no nací en Cunit, pero es el sitio donde decidí quedarme a vivir. Vine a Cunit, conocí Cunit, quise Cunit y aposté por Cunit”.

Sense amagar-se i donant la cara, Judith Alberich es va referir de forma contundent al recent informe de la Sindicatura de Comptes: “Escuchadme bien, nadie, nadie ha robado ni un duro. Aceptamos los errores de procedimiento, pero lo que no pienso tolerar, ni yo, ni ninguna de las personas que formamos y hemos formado los últimos gobiernos socialistas de Cunit, que nos llamen ladrones”.

Així mateix, va criticar a l’oposició municipal a la que va acusar de joc brut i hipocresia. “Su método es ganar votos con mentiras, engañando a la gente, manipulando. Se han pasado los últimos 12 años en ese camino, poniendo en duda el trabajo de los socialistas, eso sí, sin una sola propuesta en absolutamente nada”. I va afegir “que yo sepa, en Cunit, en nuestro pueblo, a quien el fiscal pide 5 años y medio de cárcel por prevaricación, cohecho y falsedad documental, es a un ex-alcalde de CiU”.

La candidata va defugir d’aquest tipus de política i va reivindicar el paper dels socialistes al poble “els i les socialistes som la garantia d’un Cunit tranquil” i referint-se a Montserrat Carreras, cap de llista de Convergència, va dir que “ella només és la imatge dels que varen estancar aquest poble, que el varen aïllar del desenvolupament i el sumieren en la foscor i la tristor”. L’alcaldessa va posar un exemple d’aquesta forma de fer política per part de l’oposició. “Mirad, hace unos días perdimos una oportunidad de oro. La hemos perdido porque CIU, ERC e ICV votaron en contra de crear 100 puestos de trabajo. Su oposición impidió que el mercado municipal tirara adelante”, perquè “ho han fet primant els seus interessos pel damunt dels de tota la ciutadania”, i es va comprometre a “en la próxima legislatura sacaremos adelante el mercado municipal, porque nosotros no jugaremos con el pan de 100 familias”

La candidata va cridar a la mobilització dels militants i els simpatitzants per tirar endavant un projecte engrescador, participatiu i de futur perquè “esta es mi ilusión, mi sueño. Recordad lo que siempre os digo. Hay que soñar en grande. Soñemos en grande”. I per a aconseguir-ho, va demanar una afluència massiva a les urnes perquè “no podemos dar un paso atrás. No podemos permitir que nadie deje pasar una sola oportunidad, que perdamos ni una tonalidad de color. Vamos a diseñar juntos el Cunit del siglo XXI, vamos a liderar juntos el Cunit del futuro. Juntos podemos”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada