dimecres, 23 de febrer del 2011

ALFONS GARCÍA: “A VANDELLÒS I L’HOSPITALET DE L’INFANT CAL UN CANVI QUE NOMÉS POT ARRIBAR DE LA MA DEL PROJECTE RENOVAT QUE PRESENTEM ELS SOCIALISTES”


Alfons García i Rodríguez serà, per primer cop, l’alcaldable del PSC a l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. Així ho ha decidit per unanimitat l’assemblea de l’agrupació socialista del municipi que es va reunir aquest dilluns al vespre.

En la seva primera compareixença com a cap de llista del PSC, Alfons García ha subratllat que “els socialistes ens presentem amb un projecte renovat. Un projecte amb persones noves, amb un gran nivell d’implicació en la vida quotidiana del poble, i sempre amb la idea de treballar per Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.”

“En aquest nou projecte volem comptar amb persones que formin part del teixit associatiu del poble i que siguin presents en la vida de tots els nuclis de població del nostre municipi. El nostre objectiu és formar una candidatura el més transversal possible, integrada per persones reconegudes professionalment i per la seva capacitat d’implicació, i per la seva capacitat de generar i transmetre estima i il·lusió al nostre poble.”

Per la seva banda, l’actual portaveu socialista, German Garcés, va remarcar que “la incorporació de l’Alfons com a cap de llista socialista és un canvi important en el lideratge del grup municipal. Amb la seva ajuda aquest canvi es farà extensiu al conjunt de la candidatura per millorar-la i representar millor als veïns progressistes dels quatre nuclis del nostre municipi.”

Alfons García Rodríguez va néixer a Tortosa el 1959. Des del 1983 viu a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant on s’ha implicat des del primer dia en el teixit associatiu i la societat civil del poble. El candidat socialista és catedràtic d’educació secundària i professor associat del departament de geografia de la Universitat Rovira i Virgili.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada