divendres, 9 de juliol del 2010

L’ATUR BAIXA A TARRAGONA PER TERCER MES CONSECUTIU I SE SITUA EN 60.623 PERSONES A DATA 1 DE JUNY


Francesc Vallès, diputat socialista al Congrés per Tarragona, ha avançat aquest matí les dades de l’atur en relació a la província de Tarragona tancades a data 1 de juny. Així, “en aquests moments hi ha 60.623 persones a l’atur a la demarcació de Tarragona, 2.899 aturats menys que ara fa un mes. En termes percentuals l’atur s’ha reduït en un 4,5%, el major descens a les nostres comarques dels darrers anys. A més a més, és el tercer mes consecutiu en què baixa l’atur a Tarragona pel que es consolida un canvi de tendència que ja vàrem detectar a principis d’abril.”

Pel que fa a l’evolució de l’atur a Tarragona, el major descens el registra el sector serveis on 2.115 aturats han trobat feina. En menor mesura també ha baixat la desocupació a la indústria (229 aturats menys), la construcció (424 aturats menys) i l’agricultura (46 aturats menys).

“Vol dir això que ja no hi ha problemes i que hem deixat enrera la crisi econòmica? En absolut, encara ens queda molt camí per recórrer i vull defugir valoracions excessivament entusiastes. Sóc plenament conscient de què moltes famílies ho estan passant malament però crec que, objectivament, és evident que les polítiques endegades pel Govern per lluitar contra la crisi estan donant resultats que comporten, per exemple, que sigui el tercer mes consecutiu en què baixa l’atur a casa nostra.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada