divendres, 16 de juliol del 2010

JOSEP GUASCH: “LA ÚNICA DEMAGÒGIA ELECTORALISTA ÉS REBUTJAR UN PROJECTE QUE IMPLICARÀ LA CREACIÓ DE MILERS DE LLOCS DE TREBALL A LA COMARCA”


El secretari de política municipal de la Federació del PSC del Camp de Tarragona, Josep Guasch, ha sortit al pas aquest dimarts de les acusacions d’alguns Ajuntaments del Baix Penedès en relació a l’aprovació inicial del Pla Director del Logis Penedès per part de la Generalitat.

Segons el dirigent socialista “és totalment inconcebible que, en aquests moments tan marcats per la crisi econòmica, alguns representants públics dels municipis que es beneficiaran més directament per la creació dels milers de nous llocs de treball que implicarà la construcció del Logis Penedès es manifestin en contra d’acollir aquest centre logístic de primer nivell.”

Josep Guasch ha reconegut sentir-se “sorprès” en saber que aquests dirigents municipals qualificaven la decisió de la Comissió d’Urbanisme de Catalunya com a “demagògia electoralista” i afirmaven que “els nous llocs de treball anunciats no existeixen més que a les notes de premsa.”

“M’agradaria recordar a aquests responsables polítics que és un informe del Departament de Geografia de la Universitat Rovira i Virgili la que estima que la construcció del Logis Penedès implicarà la creació de més de 5.700 llocs de treball directes al territori i uns altres 4.000 d’indirectes. És a dir, quasi 10.000 llocs de treball en una comarca especialment colpejada per la crisi econòmica!”

“Quan aquests senyors diuen que aquestes dades no tenen “cap credibilitat” a qui es refereixen? A la Generalitat? A la universitat? O a tots els qui donen arguments racionals que només serveixen per constatar que el Baix Penedès no pot deixar perdre aquesta oportunitat?”, s’ha preguntat retòricament el secretari de política municipal del PSC del Camp de Tarragona.

Finalment, Josep Guasch ha remarcat el compromís i el suport absolut dels socialistes per endegar iniciatives que generin nous llocs de treball i ajudin a les persones a fer front a la crisi econòmica, un compromís que contrasta amb l’actitud d’aquells que es limiten a criticar-ho tot sense fer cap proposta en positiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada