dilluns, 24 de maig del 2010

EL PSC DEL CAMP DE TARRAGONA CONSTITUEIX EL COMITÈ DE CAMPANYA PER LES ELECCIONS AUTONÒMIQUES


El PSC del Camp de Tarragona ha constituït aquest dissabte el seu comitè de campanya per a les properes eleccions al Parlament de Catalunya. Javier Villamayor, ha estat elegit com a coordinador de la campanya de la Federació del PSC del Camp de Tarragona a aquests comicis.

Segons ha destacat Javier Villamayor “el comitè està format per 30 persones representants de tot el territori, de totes les comarques del Camp de Tarragona. Es tracta d’un equip que conjuga experiència i renovació, amb gent jove que introduirà noves formules per explicar tot el que s’ha fet durant aquests quatre anys. Durant aquests cinc mesos que resten fins a les eleccions treballarem a fons per mobilitzar l’electorat progressista i d’esquerres de les nostres comarques.”

A la primera reunió del comitè a Tarragona ha assistit el coordinador nacional de campanya del PSC, Jaume Collboni, qui ha explicat que “la sortida de la crisi i la creació de nous llocs de treball és l’objectiu número 1 dels socialistes que tenim un candidat, el president Montilla, seriós, amb les idees clares i rigorós. Per contra, el senyor Mas ens té despistats ja que un dia suggereix que és independentista i l’altra ofereix un pacte econòmic al PP o parla de la federació dels pobles ibèrics. De fet, el senyor Mas puja i baixa, sense donar confiança als ciutadans.”

Finalment, l’alcalde de Tarragona i membre del comitè de campanya nacional del PSC, Josep Fèlix Ballesteros, ha posat de relleu “l’aposta per la gent jove que traspua aquest comitè de campanya, una aposta personificada en Javier Villamayor.” Ballesteros també ha donat a conèixer que “el proper diumenge, 30 de maig, el president Montilla estarà a Tarragona en el primer acte de precampanya de les eleccions.”

“Durem a terme una campanya pedagògica d’explicació de l’obra de Govern que durant aquests darrers quatre anys ha millorat la qualitat de vida dels tarragonins i tarragonines”, ha conclòs Josep Fèlix Ballesteros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada