dimarts, 4 de maig del 2010

EL MONTMELL OBTÉ LA CESSIÓ DE L'ESGLÉSIA DE SANT MIQUEL DE MARMELLAR


L’Ajuntament del Montmell i l’arquebisbat de Tarragona han acordat la cessió al consistori de l’església de Sant Miquel de Marmellar, fins ara propietat de l’arquebisbat. Segons ha explicat avui l’alcaldessa del Montmell, Imma Costa, la cessió “permetrà conservar i recuperar les restes que tinguin un valor històric i destinar l’edificació a acollir en un futur un equipament públic en benefici del municipi.”

La cessió d’aquests terrenys, que inclouen l’església parroquial, la casa rectoral i el cementiri, es valora en uns 12.000 euros. L’església de Sant Miquel de Marmellar va ser construïda el segle XVII i ocupa el punt més alt del pujol del mateix nom. L’altar de la Mare de Déu del Roser era d’estil renaixentista i va ser pintat el 1615.

Imma Costa ha subratllat que “aquesta és la segona església que l’arquebisbat cedeix a l’Ajuntament. El desembre de 2005 l’arquebisbat de Tarragona ja ens va cedir l’església de Sant Miquel del Montmell. Crec que estem davant d’uns bons acords que permeten al municipi recuperar part del seu patrimoni i habilitar-lo com a equipament d’utilitat pel conjunt de la ciutadania del Montmell.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada