divendres, 18 de desembre del 2009

LA COMISSIÓ DE SEGURETAT VIAL APROVA UNA PROPOSICIÓ QUE INSTA AL GOVERN A QUE ACCELERI LA CONSTRUCCIÓ DELS TRAMS DE L’AUTOVIA TARRAGONA-MONTBLANC


El diputat socialista al Congrés per Tarragona i membre de la Comissió de Seguretat Vial, Joan Ruiz, ha explicat avui que la Comissió ha aprovat, per unanimitat, una proposició no de llei en la que “s’insta al Govern a que acabi, amb la màxima celeritat possible, i la construcció de tots els trams de l’A-27 (l’autovia Tarragona-Montblanc) actualment en execució.”

“Així mateix, la proposició demana al Govern que estudiï la possibilitat de replantejar els accessos al Morell sempre i quan s’aportin dades noves a les consideracions i al·legacions ja estudiades durant la tramitació de l’expedient.”

Finalment la proposició no de llei aprovada per la Comissió planteja que el Ministeri de Foment, en col·laboració amb la Generalitat, informi als veïns del Morell i de La Pobla de Mafumet de l’itinerari alternatiu per desplaçar-se fins a Tarragona o Reus que suposa la TV7211, sobretot mentre s’estiguin executant les obres.

Joan Ruiz ha recordat els terminis d’execució dels quatre trams de l’A-27, que es preveu que estigui plenament operativa l’octubre de 2012. En concret el timming és el següent:

El primer tram, el que unirà Tarragona amb El Morell, compta amb un pressupost de 40 milions d’euros, i es preveu enllestir el desembre de 2010. El següent tram de l’A-27, el de la variant de Valls, costarà 25 milions d’euros i serà operativa el febrer de 2011. El tercer tram, el comprès entre El Morell i la variant de Valls ha de quedar enllestit l’abril de 2011 i suposarà una inversió de 54 milions d’euros. Finalment, el darrer tram de l’A-27, amb un pressupost total de més de 81 milions d’euros, serà una realitat l’octubre de 2012.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada