divendres, 18 de desembre del 2009

FRANCESC VALLÈS REP EL PREMI PARLAMENTARI A LA MILLOR RELACIÓ AMB LA PREMSA


El diputat socialista al Congrés per Tarragona i coordinador dels diputats i senadors del PSC a les Corts Generals, Francesc Vallès, va ser guardonat ahir a la nit amb el premi Luis Carandell a la Millor Relació amb la Premsa, un premi que es va anunciar en el sopar que cada any organitza l’Associació de Periodistes Parlamentaris.

El diputat reusenc va recollir el guardó durant aquest sopar, que es va dur a terme ahir a Madrid, en un acte que serveix per premiar als diputats, senadors i eurodiputats que han tingut una trajectòria més destacada en la seva activitat parlamentària durant l’any que ara s’acaba.

La resta de parlamentaris que optaven al guardó eren el portaveu d’ERC al Congrés, Joan Tardà, la diputada de Coalició Canària, Ana Oramas, i el portaveu del PNB, Emilio Olabarria.

Francesc Vallès va encapçalar la candidatura del PSC per la demarcació de Tarragona a les eleccions legislatives de 2004 i 2008. Doctor en dret i professor de dret constitucional de la Universitat Autònoma de Barcelona, durant aquesta legislatura és el portaveu del grup del PSC a les Corts Generals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada