dilluns, 11 de febrer del 2019

EL PSC DE TORREDEMBARRA DEMANA AL MINISTRE DE FOMENT CELERITAT EN LA CONSTRUCCIÓ DE LA NOVA ESTACIÓ FERROVIÀRIA




El cap de llista del PSC a Torredembarra a les eleccions del mes de maig, Vale Pino, ha demanat al ministre de Foment José Luis Ábalos la màxima celeritat en la construcció de la nova estació ferroviària de Torredembarra.

L’alcaldable del PSC ha pogut donar a conèixer la problemàtica que pateix Torredembarra en aquesta qüestió directament al ministre durant l’acte de presentació dels candidats socialistes a les eleccions municipals que s’ha dut a terme aquest diumenge a Tarragona.

“Cal recordar que Torredembarra és víctima manifesta dels incompliments del Govern del PP. Tots recordem com el 2014 l’executiu de Rajoy es va comprometre solemnement a construir una nova estació a Torredembarra i a dur a terme els treballs de millora i d’endreçament de les instal·lacions que es trobaven en  un estat realment molt lamentable”, ha explicat Vale Pino.

“Doncs bé, malgrat que van jurar que farien l’estació el 2014 quatre anys després, quan van quedar fora del Govern, la nova estació continuava als llimbs, perduda en algun calaix de promeses pendents del ministeri de Foment. Hem explicat tot això al ministre Ábalos i li hem demanat que la nova estació es pugui construir quan més aviat millor.”

L’alcaldable del PSC ha recordat que “l’estació no dóna servei a una petita comunitat d’usuaris sinó que és una de les que registra un major nombre de viatgers de tota la província. Segons les nostres dades fins a 30 trens diaris, en cada direcció, transiten per la nostra estació. De fet, la construcció de la nova estació és un clam pràcticament unànime de tota la ciutadania torrenca”, ha reblat.

Vale Pino també ha explicat al ministre de Foment les mobilitzacions periòdiques i permanents en defensa d’una estació digne que s’han succeït a Torredembarra en els darrers anys, inclosa una manifestació multitudinària el 2014. També ha recordat que l’estació dóna servei a molts veïns de municipis propers a Torredembarra com ara la Pobla de Montornès, la Riera de Gaià, la Nou, Salomó, etc.

“Si sóc elegit alcalde a les eleccions del mes de maig em deixaré la pell per aconseguir que tinguem una estació digne, dimensionada a les necessitats dels torrencs i torrenques. Torredembarra vol una estació capaç de donar servei a les necessitats reals del nostre poble. Aquesta ha estat sempre la convicció dels socialistes i això és el que sempre defensarem, al marge de si estem a l’oposició o bé tenim responsabilitats de Govern”, ha reiterat l’alcaldable del PSC.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada