dimecres, 27 de febrer del 2019

EL PSC DE MONTBLANC EXIGEIX A JOSEP ANDREU QUE EXPLIQUI COM ÉS QUE ELS DIPUTATS D’ERC HAN TOMBAT UNA PARTIDA DE 15,3 MILIONS D’EUROS PER A L’A-27




“Durant anys hem escoltat a Josep Andreu “exigir” celeritat en les obres de construcció de l’A-27, ha impulsat mobilitzacions, ha fet declaracions grandiloqüents, s’han convocat actes de protesta, etc. I què ens trobem ara? Que els diputats d’ERC al Congrés han tombat, juntament amb el PP i Ciudadanos, que es poguessin tramitar els pressupostos generals de l’Estat que incloïen, precisament, una partida de 15.3 milions d’euros per construir el tram variant de Valls-Montblanc de l’A-27”, així ho ha denunciat públicament avui el portaveu del PSC a Montblanc, Juanma Cabello.

En aquest sentit, l’alcaldable socialista ha exigit a l’alcalde Pep Andreu “que defensi els interessos de Montblanc i que actuï com a alcalde de la vila, i no només com a dirigent d’ERC. Com pot justificar el rebuig d’ERC als pressupostos socials quan durant anys ha defensat l’acceleració de les obres i la necessitat de noves inversions? I ara, quan aquestes arriben, què? Doncs els diputats d’ERC al Congrés voten en contra. Té alguna cosa a dir l’actual alcalde de Montblanc d’aquest rebuig absolutament incomprensible?”, s’ha preguntat Juanma Cabello.

“Però és que no només ens referim a l’A-27. Amb el vot contrari dels independentistes als pressupostos, sumats als del PP i Ciudadanos, hi haurà pensionistes de Montblanc que hauran de seguir pagant-se els medicaments que necessiten, estudiants universitaris montblanquins que es quedaran sense una beca, famílies de la nostra vida amb familiars en situació de dependència que hauran de continuar esperant... El rebuig intransigent de l’independentisme als pressupostos del canvi, que revertien les retallades del PP, també té una traducció aquí a Montblanc, a peu de carrer, en la vida diària de molts montblanquins i montblanquines”, ha lamentat el portaveu del PSC.     

Segons ha destacat Juanma Cabello, “s’han negat a parlar, així de clar, perquè no és que hagin votat “no” després de negociar els pressupostos políticament, és que s’han negat a tramitar-los. S’han negat a fer política, senzillament. Es neguen a dialogar i subordinen qualsevol acció de millora real de la vida real de la gent per la paraula màgica i totèmica “referèndum”. I aquells que, com el senyor Andreu, s’han passat anys “exigint” inversions, quan aquestes arriben i depenen dels vots d’ERC, els seus diputats voten alegrement en contra i ens sacsegen una enorme bandera estelada davant la cara per intentar fugir d’estudi... Doncs no, els veïns de Montblanc mereixem una resposta.”

L’alcaldable del PSC ha defensat l’arribada quan més aviat millor de l’autovia fins a Montblanc. Pels socialistes de Montblanc es tracta de donar satisfacció a una reivindicació unànime de la ciutadania del municipi, tant pel que fa a la millora de la seva mobilitat diària com pel que fa a la seguretat i la reducció d’accidents ja que la via actual registra una alta sinistralitat.

Finalment l’alcaldable socialista ha presentat la candidatura del PSC que liderarà ell mateix com “l’opció del canvi real. Som el canvi d’un model personalista esgotat que, per posar només un exemple, demana accelerar obres i inversions i després no diu res, roman callat, quan els seus diputats al Congrés tomben pressupostos que incloïen més de 15 milions d’euros, precisament, per accelerar aquestes treballs de construcció de l’A-27. Estic convençut que aquesta onada de canvi anirà a més i es manifestarà plenament a les urnes el proper 26 de maig”, ha reblat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada