dimecres, 23 de gener del 2019

INMA MORALES, ELEGIDA CANDIDATA DEL PSC A L’ALCALDIA D’ALTAFULLA




Inmaculada Morales Navarro serà l’alcaldable del PSC a l’Ajuntament d’Altafulla a les eleccions municipals del mes de maig. La cap de llista socialista va néixer a Altafulla el 1956 i es mare de dos fills. Molt coneguda al poble, durant molts anys ha exercit professionalment com a policia local al municipi.  

L’alcaldable socialista, que es presenta com a candidata a l’alcaldia per primer cop, s’ha mostrat molt satisfeta “de poder liderar una opció, la socialista, pensada per Altafulla i des d’Altafulla, amb moltes ganes de treballar per aprofitar les enormes potencialitats positives que té un poble com el nostre.”

En relació a les propostes que inclourà el programa electoral del PSC, Inma Morales ha subratllat que “el que Altafulla necessita, clarament, és confiança, estabilitat i saber establir quines prioritats hem de desenvolupar per garantir creixement amb el manteniment d’uns estàndards de qualitat de vida d’excel·lència. Podem aconseguir-ho si tenim les idees clares i mantenim el timó ferm en direcció al progrés per a tothom.”  

En aquest sentit, Inma Morales ha alertat del perill de “trobar-nos amb una sala de plens fragmentada en grups que es donen l’esquena mútuament. Així el progrés és impossible. Nosaltres, la candidatura del PSC que jo lideraré, som l’única opció capaç de garantir estabilitat política, rigor en la gestió de l’Ajuntament i capacitat de dialogar amb tothom per trobar punts de consens i sumar en positiu. O progrés o decadència, això és el que haurem de decidir a les urnes a les eleccions del mes de maig.”  

Finalment, l’alcaldable del PSC s’ha compromès a treballar pensant en les necessitats dels veïns d’Altafulla, “de tots i de totes, al marge de la bandera que tinguin penjada (o no) al balcó. Tots som fills i filles d’Altafulla i tots ens mereixem un futur digne i amb qualitat de vida si sabem aprofitar les sinèrgies d’un poble amb el potencial que té el nostre. És l’hora de posar l’accent en les necessitats de les persones, no en els discursos abrandats que acaben en res. Altafulla mereix més i millor”, ha conclòs Inma Morales.          

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada