divendres, 23 de novembre del 2018

JOSEP ANTONI BENEDICTO, ELEGIT ALCALDABLE DEL PSC PER RODA DE BERÀ




Josep Antoni Benedicto és l’alcaldable socialista a Roda de Berà a les eleccions municipals de l’any vinent. Benedicto ha estat elegit amb el vot a favor del 91,3% dels vots de la militància que va prendre part en l’assemblea convocada per elegir cal cap de llista del PSC.

L’alcaldable socialista és advocat penalista en exercici, és l’actual portaveu del grup municipal del PSC a Roda, vice-secretari de la comissió executiva de l’agrupació i té un ampli coneixement de l’Administració local.

El candidat del PSC també és membre de nombroses associacions socials i veïnals del municipi. D’algunes n’és membre de la junta directiva.     

En les seves primeres declaracions un cop reelegit com a alcaldable del PSC, Josep Antoni Benedicto s’ha compromès “a ser el candidat de tots aquells que volen una Roda de progrés social per a tothom, sense discriminacions ni divisions.”

“El nostre primer repte és fer tot allò que estigui a les mans per tal que l’Ajuntament torni a generar ocupació i impulsi les polítiques socials que ajudin a la gent en aquests moments en què encara tantes famílies arrosseguen dificultats econòmiques. Aquesta serà la nostra prioritat número 1 perquè és el que sempre ens ha distingit als socialistes.”

Així, l’alcaldable s’ha compromès a “acceptar el repte d’assumir l’alcaldia amb humilitat i il·lusió, conscient que el nostre objectiu ha de ser treballar sense descans per millorar les condicions de vida dels nostres convilatans per bastir una Roda de Berà millor.”

“Volem una Roda socialment cohesionada, amb uns serveis municipals d’excel·lència, orgullosa de la seva societat i de la seva identitat plural, i que tots els veïns del nostre poble, hagin nascut o no a Roda, la sentin com a pròpia”, ha afirmat l’alcaldable socialista com a síntesi del projecte que vol liderar i que ha remarcat “està obert a tots aquells que estimin Roda i vulguin convertir el nostre estimat poble en líder del progrés social amb paràmetres de qualitat de vida d’excel·lència”, ha conclòs.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada