dilluns, 19 de març del 2018

LES JOVENTUTS SOCIALISTES DE LES COMARQUES TARRAGONINES REFORCEN LA SEVA PRESÈNCIA A LA DIRECCIÓ NACIONAL DE LA JSC




Satisfacció a la delegació de les joventuts socialistes de les comarques tarragonines després que la seva presència als òrgans de direcció de la JSC s’hagi vist reforçada en el 16è Congrés de l’organització que s’ha dut a terme aquest cap de setmana a Sabadell sota el lema “Batega amb la JSC”.

En concret, la companya Lucía López, actualment regidora socialista a la Canonja, ha estat escollida com a responsable de la Secretaria de Política Municipal en l’executiva que presidirà Arnau Ramírez durant els propers tres anys.

També han assumit responsabilitats altres companys i companyes de les comarques tarragonines com la Laura Vidal, que serà membre del Comitè Federal de JSE, Yasine Assouni, vocal de la Comissió de Control Financer, Guillermo García, a la Comissió de Garanties Estatutàries, i Eloi Menasanch, escollit membre del Consell Nacional del PSC per la JSC.

En aquest sentit, el primer secretari de la JSC de les comarques tarragonines Eloi Menasanch ha emfatitzat “el compromís dels joves socialistes catalans per tornar a sortir al carrer sense complexos i sense por per lluitar pels nostres objectius d’esquerres i garantir la concòrdia i la unitat cívica del nostre poble.”

“Volem fer-nos més visibles al carrer i ser políticament més útils per resoldre els problemes del jovent d’aquest país. Serem clars i contundents en la defensa dels seus interessos. Així, serem la veu de les reivindicacions dels joves catalans tant al Parlament com als ajuntaments i altres institucions del país”, ha reblat.

Durant aquest tres dies, els més de 100 delegats i delegades d'arreu de Catalunya han treballat en les diferents comissions i sessions plenàries per revisar els estatuts i les ponències de l'organització i també per renovar la seva Comissió Executiva Nacional, fins ara liderada pel Pol Gibert, diputat al Parlament de Catalunya. L'executiva nacional sortint va rebre els màxims suports del Congrés per la seva tasca en aquests darrers tres anys.

A més, l'organització ha ratificat el canvi de logotip que va ser escollit per consulta directa a la militància setmanes enrere.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada