dijous, 30 de març del 2017

EL PSC LAMENTA LA LENTITUD DE LES OBRES DE LA NOVA ESTACIÓ DE VANDELLÓS MALGRAT EL REINICI DELS TREBALLS



El diputat del PSC al Congrés per Tarragona, Joan Ruiz, ha explicat aquest dijous que a resposta oficial del Govern del PP a una pregunta parlamentària del grup socialista “se’ns ha informat oficialment que les obres de construcció de la nova estació de Vandellós es van reiniciar el desembre de 2016.”

La resposta del Govern no aclareix el calendari d’execució de les obres i argumenta que l’estació entrarà en funcionament quan entri en servei el subtram Vandellós-Perafort. Posteriorment serà necessari dur a terme la formació dels maquinistes i impulsar els tràmits necessaris per a la posada en servei amb la AESF (l’agència estatal de seguretat ferroviària).

“Se’ns dubte el reinici de les obres és una bona notícia però no entenem el perquè s’està demorant tant la construcció i habilitació de la nova estació quan els responsables de Foment del Govern del PP van assegurar al seu moment que ja seria operativa el 2015. El 2015...i som a les portes del mes d’abril de 2017”, ha ironitzat el diputat socialista.

“No entenem tampoc el perquè el Govern del PP continua donant informació amb comptagotes, tard i malament, Tinguem present que vàrem formular aquesta pregunta el març de l’any passat i se’ns contesta ara un any després. No m’estranya que si per contestar una pregunta triguin un any, les obres vagin tan lentes...”

“Denunciem, una vegada més, que el Govern del PP o bé no respon a les nostres preguntes parlamentaries o bé dilata in eternum les seves respostes i dóna la mínima informació. Volem recordar a l’executiu que és obligació del Govern respondre a les preguntes dels grups polítics en el seu democràtic exercici de control a l’acció governamental, tal i com estableix el mateix reglament de la cambra.”

Joan Ruiz ha afegit que el grup socialista ha donat sempre ple suport a les reivindicacions dels veïns de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant liderats per l’alcalde Alfons García que han reivindicat uns serveis i equipaments ferroviaris dignes i dimensionats a les necessitats reals tant de mobilitat com de projecció exterior del municipi.

“Seguirem amatents al desenvolupaments d’aquests treballs necessaris i serem un corcó permanent per als responsables de Foment exigint el seu compliment, tal i com ells mateixos es van comprometre a executar”, ha conclòs el diputat tarragoní.  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada