dissabte, 4 de febrer del 2017

ROC MUÑOZ ELEGIT PRIMER SECRETARI DEL PSC DEL CAMP DE TARRAGONA AMB EL 98% DELS VOTS



Roc Muñoz ha estat elegit primer secretari de la Federació del PSC del Camp de Tarragona pels propers quatre anys. L’alcalde de la Canonja ha obtingut el suport del 98% dels delegats al Congrés que representaven a totes les agrupacions socialistes de les comarques tarragonines.

Pel que fa a la nova comissió executiva elegida en el Congrés, en destaca l’entrada d’un nombrós grup de persones que fins ara no tenien responsabilitats orgàniques així com la continuïtat de militants amb un llarg bagatge i experiència política.

Així, han estat elegits membres de la comissió executiva: Josep Fèlix Ballesteros, com a president, Diana Salvadó com a vicesecretària primera i portaveu, Kenneth Martinez com a responsable de l’àrea d’organització, Josep Masdeu de la de política municipal, Nicolás García de la de formació, Imma Costa de la de relacions institucionals amb Martí Carnicer d’adjunt, Andreu Martín de la de polítiques parlamentàries i Sandra Ramos de la de polítiques d’igualtat.  

També han estat elegits membres de l’executiva Judith Alberich com a adjunta a organització, Salvador Ferré com a responsable de finances i comunicació, José García com a adjunt a organització, David González com a responsable d’acció electoral, Nacho García com a responsable d’implantació territorial amb Jessica Moya com a adjunta, Laura Vidal com a responsable de xarxes socials, Alfons Ribas com a adjunt a política municipal, Joan Ruiz com a responsable d’implantació municipal, Fran Morancho com a titular d’acció comarcal amb Joan Sanahujes d’adjunt.   
  
Completen la nova comissió executiva de la federació les següents persones: Antonio López, Pere Valls, Rosa Maria Ibarra, Núria Ortiz, Toni Brull, Carlos Castillo, Elena Saninas, Juan Martínez, Llorenç Torruella, José Bravo, Joan Gené, Dídac Lorite, Estela Martín, Alejandro Fernández, Baltasar Santos, Estela Baeza, Sandra Guaita, Montse Roca, Rocío León, Sofia Acosta, Tomasa Molina, Ana Isabel Martínez, Laura Craiu, Bachir el Azzouz, Montse Martínez, Maria Jesús Sánchez, Yolanda Pérez, Montse Muñoz, Aurora Rodríguez, Olga González, Màxima Serrano, Aranzazu Longares i Lucia López.  

El que ha estat primer secretari aquests darrers cinc anys, Josep Fèlix Ballesteros, ha agraït la confiança dipositada en ell durant aquest període i ha encoratjat als militants i simpatitzants socialistes “a seguir treballant per fer realitat el projecte de futur que representa el socialisme democràtic per les comarques tarragonines. En aquest empeny col·lectiu tan estimulant sempre podreu comptar amb l’escalf d’aquest que us parla.”

Per la seva banda el nou primer secretari dels socialistes de les comarques tarragonines, Roc Muñoz, ha afirmat que “en aquests darrers anys de Governs de la dreta i de crisi econòmica hem retrocedit en drets, igualtat i en prestacions socials. Fruït d’aquesta dinàmica en aquests moments 15.000 famílies de les nostres comarques tenen a tots els seus membres a l’atur i ja no reben cap prestació ni subsidi que els permeti viure amb dignitat material. Cal redreçar aquesta injustícia i aquest ha de ser el nostre objectiu polític número u.”

Així mateix, Roc Muñoz també ha demanat als militants socialistes que “no mirem de portes endins, sinó que centrem tots els nostres esforços en resoldre els problemes reals de les persones a peu de carrer. En aquests moments necessitem més honestedat que mai, més idees d’esquerra que mai, més feina que mai i més compromís que mai perquè hem de garantir el futur d’una demarcació com la nostra, que ja supera els 800.000 habitants, però encara amb molt potencial per desenvolupar.”

“Cal, en aquest sentit, aprofundir en la necessària articulació federalista també a nivell de Catalunya. No pot ser que decisions que ens afecten directament es decideixin exclusivament en determinats despatxos de Barcelona i de Madrid. Aquest és el nostre compromís i per això treballem i ho continuarem fent durant aquests propers quatre anys”, ha conclòs el nou primer secretari de la Federació del PSC del Camp de Tarragona.


El secretari d’organització del PSC, Salvador Illa, ha estat el responsable de cloure el Congrés dels socialistes de les comarques del Camp de Tarragona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada