dimecres, 21 de desembre del 2016

EL PSC LAMENTA LA MORT DE JAUME CUSTODI TORRES



La comissió executiva de la federació del PSC del Camp de Tarragona lamenta i mostra el seu condol per la mort de Jaume Custodi Torres, alhora que expressa la seva condolença als seus familiars i amics.

Jaume Custodi va ser cofundador del PSC, d’Unió de Pagesos i de la Caixa rural de Santa Coloma de Queralt, el seu poble. Així mateix va ser diputat socialista al Congrés per Tarragona a les eleccions de 1982, regidor al seu poble i diputat provincial. A les acaballes del franquisme va ser membre actiu de l’Assemblea de Catalunya i de la marxa de la llibertat.

Recentment, a finals del mes d’agost, el PSC va organitzar un homenatge a Jaume Custodi en el que van participar nombroses persones entre les quals el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, i el primer secretari de la federació del PSC del Camp de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, que va ser l’encarregat de fixar a la solapa de l’homenatjat la insígnia daurada del partit en reconeixement al seu compromís i lluita política de tota una trajectòria vital.

En aquest sentit, la comissió executiva dels socialistes del Camp de Tarragona subratlla “que Jaume Custodi va ser una persona treballadora i honesta amb uns valors morals i de compromís amb el seu poble, amb les comarques tarragonines i amb el que representa el socialisme democràtic.”


“En la persona de Jaume Custodi veiem representada una generació de socialistes catalans que van lluitar contra la dictadura i per la llibertat i el progrés social durant els primers anys de la democràcia”, conclou la comissió executiva dels socialistes de les comarques tarragonines. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada