dijous, 25 d’agost del 2016

EL PSC DEMANA AL CONGRÉS LA CREACIÓ D’UNA NOVA ENTRADA D’ACCÉS A L’AUTOPISTA AP-7 ENTRE RODA DE BERÀ I CREIXELL



El diputat del PSC al Congrés per Tarragona Joan Ruiz ha anunciat avui que el grup socialista ha demanat al Ministeri de Foment que estudiï la creació d’una nova entrada d’accés a l’autopista AP-7 entre els municipis de Roda de Berà i Creixell.

El diputat tarragoní ha assenyalat que el ple municipal de Roda va aprovar recentment per unanimitat una moció en aquest sentit “el que dóna la idea del gran consens ciutadà que hi ha en relació a la idoneïtat d’aquesta iniciativa.”

“En concret, hem preguntat al Ministeri si té intenció de respondre al requeriment de l’Ajuntament de Roda i si té la voluntat efectiva de dur a terme la construcció d’aquest nou punt d’accés a l’autopista. Els socialistes creiem que es tracta d’una reivindicació molt raonable que cal ser satisfeta i perfectament assumible si hi ha voluntat política de tirar-la endavant.”

Cal tenir present que la inexistència de cap accés directe obliga als veïns d’aquests municipis a haver de recórrer a utilitzar la N-340, una via ja molt congestionada, o bé desplaçar-se fins als punts d’accés de Torredembarra o Coma-ruga.

“Aquesta situació és plenament evident durant aquests mesos d’estiu quan l’arribada de turistes aguditza la congestió de la N-340 i provoca problemes de mobilitat a tota la zona costanera. Un accés directe resoldria en bona mesura aquesta problemàtica i implicaria també una millora de la capacitat d’atracció de l’activitat econòmica als municipis esmentats ja que facilitaria la implantació de noves empreses en millorar la logística dels municipis afectats.”

El primer que demana el PSC és que el Ministeri es comprometi a impulsar un estudi per a la creació d’aquest nou punt d’accés a l’autopista amb un termini de temps determinat i que respongui al consistori.

L’habilitació d’aquest nou punt d’entrada a l’AP-7 suposaria una millora també, no tan sols per a Roda de Berà i Creixell, sinó també per a municipis i nuclis propers com Bonastre, La Pobla de Montornès o l’àrea del Roc de Sant Gaietà.  


En un altre ordre de coses el grup socialista també demanarà al Congrés que el Ministeri doni a conèixer quin és el nou calendari per efectuar els treballs de la pasarel.la que creua la riera de la Bisbal a la zona de Sant Salvador, al municipi del Vendrell. En concret, es vol saber quines modificacions s’han afegit al projecte inicial i quin cost final tindrà les obres amb les modificacions incorporades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada