dijous, 19 de maig del 2016

ANDER BASTERRETXEA: “VOLEM QUE TOTS ELS REGIDORS DE VILA-SECA SENSE DEDICACIÓ EXCLUSIVA TINGUIN UN TOPALL MÀXIM DE 12.000 EUROS”



Els grups municipals a l’oposició a l’Ajuntament de Vila-seca, tret de Ciutadans, han proposat aquest dijous establir un topall màxim per les seves indemnitzacions de 12.000 euros a fi i efecte d’adequar-se a allò que estableix la legislació vigent.

Cal subratllar que és el primer cop que quatre grups que estan a l’oposició a l’Ajuntament de Vila-seca (PSC, PP, Decidim i VSEC) es posen d’acord per presentar aquesta proposta de manera conjunta.

Segons ha destacat el portaveu socialista Ander Basterretxea, “hem decidit aplicar aquest topall comú a la baixa per no contradir la legislació vigent i reduir la despesa municipal en concepte d’indemnitzacions als regidors i regidores. Si els 18 regidors sense dedicació exclusiva ho féssim això ens permetria estalviar fins a 200.000 euros que podrien ser destinats a finalitats socials al servei dels vilasecans i vilasecanes.”

El portaveu del PSC ha afegit que “l’objectiu és estalviar començant per nosaltres mateixos, donant exemple. Els dos regidors socialistes no estem en política per diners. Volem acabar amb la prepotència i el monocolor que fa anys que caracteritza la vida política municipal i afavorir l’interès general per sobre de tacticismes de curta volada i els interessos sectorials.” 


En darrer terme Ander Basterretxea ha afirmat que “per desgràcia ja fa molts anys que a Vila-seca s’ha menystingut el treball i les propostes dels grups de l’oposició. Aquest menyspreu sostingut i perpetuat s’ha d’acabar, li hem de posar el punt i final perquè els regidors de l’oposició també representem una part de la voluntat popular vilasecana. L’objectiu del grup socialista és fomentar la participació, el pluralisme i l’entrada d’aire nou a l’Ajuntament i als seus òrgans municipals. Precisament per això hem decidit sumar forces amb la resta de grups de l’oposició per fer aportacions en positiu com aquesta que entenc que és d’estricte sentit comú.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada