dilluns, 27 de juliol del 2015

ELOI MENASANCH I LUCÍA LÓPEZ, CANDIDATS DE LA JSC A LES ELECCIONS AL PARLAMENT PER TARRAGONA



Dos membres de la JSC seran candidats socialistes per la demarcació de Tarragona a les eleccions al Parlament del 27-S. En concret es tracta d’Eloi Menasanch, actualment primer secretari de la JSC de les comarques tarragonines, que ocuparà el sisè lloc de la candidatura i de Lucía López, regidora de joventut a l’Ajuntament de la Canonja, que ocuparà la 17ena plaça de la llista del PSC per Tarragona.

Eloi Menasanch ha subratllat que aquestes són unes eleccions “decisives” pel jovent d’aquest país, també a nivell de les comarques tarragonines. “Els joves som un dels col·lectius estafats pel Govern d’Artur Mas. En aquests darrers anys no hem fet més que rebre agressions en forma de retallades de prestacions, drets i serveis de la Generalitat alhora que, per exemple, hem vist com el preu de les taxes i matricules universitàries i de formació professional s’enlairaven fins als núvols, impedint a molts joves cursar estudis universitaris o de F.P.”

El candidat socialista ha demanat als joves que expressin a les urnes el que ja expressen a la seva vida quotidiana: “el rebuig al carreró sense sortida a on ens volen portant tant el Govern de CiU-ERC a Barcelona com el del PP a Madrid. En termes socials, són dues cares de la mateixa moneda.”

“Ha arribat l’hora de reaccionar! Prou ja de retallar en beques d’estudi, en ajudes al lloguer d’habitatges per als joves, en dificultats per accedir al sistema sanitari públic o en cursos ocupacionals per a joves a l’atur. Així no anem enlloc. O redrecem ja tanta insensatesa o no vull ni pensar on estaran els joves d’aquest país d’aquí a quatre anys...”


Eloi Menasanch ha alertat del perill que “el “monotema” acabi monopolitzant el debat polític previ a les eleccions. Tot i que per a alguns sembli increïble hi ha vida més enllà del debat independentista. Una societat com la nostra amb un atur juvenil superior al 50% té un problema gravíssim que no podem obviar ni menystenir. “Passar” d’anar a votar o votar a aquells que ara sacsegen una falsa èpica però que després continuaran apostant per les mateixes polítiques de retallades socials que ja han aplicat no serveix per a res. Tan sols un vot socialista suposa un canvi real per als joves d’aquest país”, ha afirmat el primer secretari de la JSC de les comarques tarragonines.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada