dimecres, 1 de juny del 2011

PSC I FIC SIGNEN UN ACORD DE GOVERN A VANDELLÒS I L’HOSPITALET DE L’INFANT PER AQUEST PROPER MANDAT MUNICIPAL


El cap de llista del PSC a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant en aquestes eleccions municipals, Alfons García, i l’alcaldable de la FIC, Àlex Marfull, han signat aquest migdia l’acord que permet assegurar una nova majoria de Govern a l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant per aquest proper mandat municipal 2011-2015.

Segons han remarcat ambdós alcaldables, “l’acord reflexa la voluntat de canvi demostrada pels veïns del nostre municipi a les urnes a les eleccions del 22 de maig. És un pacte estable i sòlid, amb recorregut pels propers quatre anys, que ens compromet a treballar de manera cohesionada i consensuada en defensa dels interessos generals de Vandellòs i L’Hospitalet de l’Infant.”

D’acord amb el pacte subscrit, Alfons García serà l’alcalde de Vandellòs i L’Hospitalet de l’Infant durant tot el mandat i Àlex Marfull serà el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament.

L’acord també contempla un seguit d’actuacions a desenvolupar en aquests propers quatre anys entre les quals destaca: la posada en funcionament de dos centres de dia al municipi a uns preus raonables per a les famílies, la confecció del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) fomentant la participació veïnal en la seva elaboració i l’ampliació del CAP i dels serveis sanitaris especialitzats al municipi.

Així mateix, s’inclou el compromís de racionalitzar la despesa pública, incentivar la ubicació de noves empreses al municipi, potenciar la formació i dissenyar un pla d’ocupació, difondre el patrimoni històric, establir la gratuïtat de les activitats esportives per als esportistes escolars i federats i mantenir la gratuïtat dels llibres de text pels escolars del poble.

Cal tenir present que el PSC va obtenir 6 regidors en les eleccions municipals del 22 de maig i la FIC un regidor, pel que el nou equip de Govern resultant d’aquest pacte disposarà de la majoria absoluta a la sala de plens de l’Ajuntament de Vandellòs i L’Hospitalet de l’Infant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada