dimecres, 19 de setembre del 2018

CARLES CASTILLO DEMANA A LA GENERALITAT QUE PRENGUI MESURES URGENTS PER REDUIR ELS DELICTES A LA REGIÓ POLICIAL DEL CAMP DE TARRAGONA




El diputat socialista per Tarragona, Carles Castillo, ha demanat avui a la Generalitat que prengui mesures urgents per reduir el nombre de delictes i faltes penals que es produeixen a la regió policial del Camp de Tarragona.

Cal recordar que l’any passat es van registrar prop de 44.000 fets delictius a la regió policial del Camp de Tarragona, dels quals més d’un 80% eren delictes contra el patrimoni i un 12% delictes contra les persones.  

Aquestes dades representen un repunt a l’alça d’un 2,68% en relació amb l’any precedent i trenquen una dinàmica positiva de reducció del nombre de delictes registrats durant els anys anteriors.   

Davant d’aquesta tessitura, el diputat tarragoní demana a l’actual Govern de la Generalitat que impulsi mesures a fi i efecte de corregir aquest increment del nombre de delictes i faltes penals a les comarques tarragonines.

“Volem conèixer a què atribueix el Govern aquest increment delictiu a les comarques de la regió policial del Camp de Tarragona i també perquè el nombre de delictes creix a casa nostra mentre decreix a altres regions del país. Per què hi ha aquestes diferències segons la Generalitat?”, s’ha preguntat el diputat del PSC.

Segons el diputat tarragoní, “qualsevol Govern que mereixi aquest nom té l’obligació de garantir els màxims paràmetres de seguretat a la ciutadania. Els socialistes creiem que cal una actuació ferma de la Generalitat per tal de restablir uns nivell de seguretat adequats a tot el territori i homogeni a totes les comarques, ja sigui tant a les grans ciutats com als petits nuclis rurals.”

Carles Castillo també ha emplaçat al Govern a elaborar un estudi sobre les causes d’aquest augment dels delictes que conclogui propostes concretes i practiques per reduir-los. Finalment el PSC reitera el seu suport a la convocatòria de noves places tant de Mossos d’Esquadra com dels bombers per reforçar aquests cossos essencials per a la seguretat dels ciutadans.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada