dijous, 27 d’agost del 2015

EL PSC PRESENTA UNA ESMENA DE 9 MILIONS D’EUROS ALS P.G.E. DE 2016 PER DOTAR DE RECURSOS ALS JOCS MEDITERRANIS DE TARRAGONA 2017



El grup socialista al Congrés dels diputats ha entrat a registre una esmena als pressupostos generals de l’Estat per al 2016 de 9 milions d’euros per poder construir i adequar els equipaments necessaris per celebrar el 2017 els Jocs Mediterranis de Tarragona. Aquests 9 milions d’euros haurien de ser complementats amb una partida de 6 milions d’euros addicionals en els pressupostos generals de l’Estat de l’any 2017.

Segons ha explicat el diputat socialista Joan Ruiz “es tracta d’una esmena perfectament assumible si hi ha voluntat política i sensibilitat territorial per dur-la a terme. Per tant, emplacem al grup parlamentari del PP a donar suport a aquesta esmena que es limita a donar compliment als compromisos i suports assumits el seu dia tant pel Congrés dels diputats com pel mateix consell de ministres.”

En aquest sentit Joan Ruiz ha recordat que els Jocs Mediterranis de Tarragona 2017 no són tan sols un projecte local de Tarragona sinó que “estem davant d’un projecte de país amb majúscules. Cal tenir present i no oblidar mai que estem parlant d’un esdeveniment que va més enllà de l’àmbit purament esportiu. L’impacte positiu en matèria d’activitat econòmica serà superior als 900 milions d’euros i la capacitat de generació d’ocupació prevista s’eleva per sobre dels 11.000 nous llocs de treball. Les dades són clarificadores i parlen amb una eloqüència absoluta.”


“Perdre aquesta oportunitat per la falta d’implicació d’uns pocs seria un error històric que la ciutadania de Tarragona no perdonaria mai”, ha emfatitzat el diputat tarragoní.    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada