dilluns, 26 de setembre del 2011

L’AGRUPACIÓ SOCIALISTA DE TARRAGONA PROPOSA JOAN RUIZ I FRANCESC VALLÈS COM A CANDIDATS DEL PSC A LES ELECCIONS LEGISLATIVES DEL 20-N


L’assemblea de l’agrupació socialista de Tarragona ha aprovat aquest vespre proposar Joan Ruiz, Francesc Vallès i Jessica Moya com a candidats del PSC al Congrés per Tarragona a les eleccions legislatives del proper 20 de novembre. La llista definitiva serà proposada pel Consell de Federació del PSC del Camp de Tarragona i aprovada després pel Consell Nacional del PSC.

Francesc Vallès té 40 anys, és doctor en dret, professor de dret constitucional de la Universitat Autònoma de Barcelona i màster en dret per la Georgetown University de Washington, DC. Membre de l’executiva nacional del PSC i diputat al Congrés per Tarragona des del 2004, durant aquesta legislatura ha estat el coordinador i portaveu del PSC a les Corts Generals.

Joan Ruiz té 57 anys, és llicenciat en geografia i història i diplomat en magisteri. Ha estat cap de gabinet de l’alcalde de Tarragona, Josep Maria Recasens (entre el 1984 i el 1989) i del Governador Civil de Tarragona (entre el 1990 i el 1996). Durant aquesta legislatura ha estat diputat socialista al Congrés per Tarragona on ha format part de vàries comissions, entre elles les de foment i habitatge.

Jessica Moya és la candidata proposada per la JSC.

Pel que fa al Senat, l’agrupació socialista de Tarragona ha aprovat proposar a Josep Anton Burgasé, Maria Jesús Sequera i Jesús Torralba com a candidats socialistes a la Cambra Alta per la província de Tarragona.

Josep Anton Burgasé ha estat regidor socialista a l’Ajuntament de Tarragona i president de l’Autoritat Portuària de Tarragona.

Maria Jesús Sequera és la portaveu socialista a l’Ajuntament d’Albinyana. Durant les passades eleccions al Parlament de Catalunya va ocupar la setena posició de la candidatura socialista per Tarragona.

Jesús Torralba és l’alcalde de Falset.

Un cop acabada l’assemblea el primer secretari de l’agrupació socialista de Tarragona, Joan Sanahujes, ha afirmat que “estem convençuts de què proposem als millors candidats, persones com el Joan Ruiz o el Francesc Vallès que generen consensos, que combinen experiència amb renovació, i que han fet una excel·lent feina en defensa dels interessos de la ciutat i de les nostres comarques durant aquests darrers quatre anys al Congrés.”

La setmana vinent es durà a terme el Consell de Federació del PSC del Camp de Tarragona que es l’òrgan que haurà d’aprovar la candidatura que la federació proposarà al Consell Nacional del PSC que aprovarà definitivament les candidatures socialistes en aquestes eleccions generals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada