dijous, 28 de març del 2019

APROVADA LA CANDIDATURA DEL PSC DE SALOU A LES ELECCIONS MUNICIPALS




L’assemblea de l’agrupació socialista de Salou ha aprovat la candidatura del PSC a les eleccions municipals del 26 de maig. La llista està liderada per David González, acompanyat en els primers llocs pels dos actuals regidors socialistes, Dani López i Estela Baeza, seguits de Yeray Moreno, que s’incorpora com a independent, i de Beatriz Morer i Andrés Celiméndiz, dos valors històrics del partit, Pilar Erla i Benito Paredes, entre d’altres.
Segons ha afirmat l’alcaldable socialista, David González, “és un orgull poder presentar aquesta llista, una llista guanyadora, formada per persones de Salou, que combina joventut amb experiència i que reflexa la societat del nostre municipi. Som homes i dones 100% compromesos amb Salou, que compartim el projecte que els socialistes tenim per fer de Salou una ciutat imparable posant a les persones en l’eix principal de les nostres accions, i amb una enorme capacitat de govern i de responsabilitat”.
A la llista s’incorporen, a més de Yeray Moreno Macias, 5 candidats independents més, l’Alicia Díaz Orts, Itziar Navarro, Gloria Herrera, José Andrés Marcos i Lola López. També s’incorporen per primera vegada a la candidatura socialista membres del partit a Salou com Isabel Cano, Elvira Sánchez, Dioni Medina i Ana González, que se sumen a Paco Rubio, Jose M. Valero, Manuel Reina, Jose Antonio López, Siscu Navarro, Jordi Quesada, Charo Sánchez i el primer secretari de la JSC Salou, Diego Cosano. Qui va ser l’alcaldable del PSC a les passades eleccions i ha estat portaveu municipal durant molts ants, Toni Brull, tanca la llista.
Tal i com subratlla David González, “el proper mes de maig estem cridats a renovar els equips que han de governar els municipis en els propers 4 anys. Serà un moment en què caldrà definir quin model de ciutat volem per a la gent. És el moment dels valors que sempre ens han definit com a socialistes, la solidaritat, la justícia social, la igualtat d’oportunitats i la sostenibilitat. Del necessari creixement econòmic que no deixi ningú de banda. És el moment de les dones i de la joventut. De les famílies i de la infància. De la gent gran i de les persones creatives. És el moment de la ciutat de rostre humà. Salou és una ciutat per viure i per conviure.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada